IL SOGNO NIEUWMARKT

IL SOGNO NIEUWMARKT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 379 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij IL Sogno Nieuwmarkt. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 21:21 Eten was verkeerd; Ham in plaats van Salami. Bezorging duurde lang; 1,5uur
26 jun 2022 om 18:12 Pizza smaak is altijd erg lekker maar de bezorging laat nog wel eens te wensen over. Alle toppings lagen in 1 hoek en dat is zeker niet de 1e x
25 jun 2022 om 17:25 Neem nooit ansjovis; voor één pizza ansjovis gekozen als add-on. beide pizza's smaakten naar zeewater.....
24 jun 2022 om 14:56 adres is 45 Z. opmerking op bon 'het gaat Om een WOONBOOT. bezorger heeft op nr 45 staan te bellen en is pas na veel geschreeuw en assistentie van een langslopende mevrouw bij mijj gekomen.
21 jun 2022 om 19:34 Wij wonen 1 min (270 m) van deze tent vandaan. Helaas konden we door omstandigheden de deur niet uit. 50 minuten na bestelling werden er 2 koude pizza's geleverd, waarvan er 1 door een overdosis ansjovis smaakte naar 2 liter zeewater. Wat een armoe!
8 jun 2022 om 14:11 Bezorgtijd was wat lang maar het was een feestdag dus alle begrip, de pizza's zoals gewoonlijk erg lekker en er was blijkbaar een fout gemaakt in mijn bestelling waardoor ik 2 pizza's kreeg ipv 1 die ik besteld had. Dank je wel Il Sogno
26 mei 2022 om 12:35 Bestelling duurde lang. Heerlijke pizza met artisjok.
25 mei 2022 om 19:54 Heerlijke pizza! Lekkere dunne bodem en knapperige korst.
16 mei 2022 om 22:05 vriendelijk fietskoerier en lekker pizza. Lang leveringstijd.
12 mei 2022 om 20:28 Allse was naar 1 kant vd doos geschoven alles lag naast de pizza’s
3 mei 2022 om 19:44 Restaurant bleef bezorgtijd uitstellen terwijl het restaurant op 4 min afstand. Pizza was koud en alle toppings op 1 kant. Smaak van de pizza's zijn erg goed hier. Thuisbezorgd heeft het netjes opgelost.
23 apr 2022 om 16:13 90 minutes for a bad looking sandwich, I will be ashemed for who did it while is getting a payed, and theyhe guy at the phone was blaming the rider as only responsable of the 90 MINUTED WAITING FOR A 500 METERS DELIVERY!