IL SOGNO THE ITALIAN CONCEPTSTORE NIEUWMARKT

IL SOGNO THE ITALIAN CONCEPTSTORE NIEUWMARKT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 270 beoordelingen
12 sep 2020 om 22:23 They make a really mean Margeritha!
11 sep 2020 om 11:21 Processed a big order for us and that went very smoothly. Did forget to look at our request to cut the pizza's in advance.
30 aug 2020 om 21:42 Had een pizza zonder kaas besteld. Kwam na 40 minuten met kaas. Gebeld en een uur later kwam een nieuwe pizza. Weer met kaas. Ik heb hem teruggegeven aan de bezorger.
26 aug 2020 om 13:31 Waren op 1 pizza de tomaten vergeten maar de pizza’s waren heerlijk, niet meer echt warm.
24 aug 2020 om 22:14 Koud en bestelling niet volledig. Ik heb het in de gracht gegooid.
24 aug 2020 om 8:12 Pizza is snel bezorgd maar heel dun en vochtig. Helaas geen goede ervaring.
21 aug 2020 om 1:22 Unfortunately not the quality I normally have. The delivery wasn’t at the agreed time. The pizzas where burned too much. (paid) Topping was limited and very different, one pizza literally had none. Did not cut the pizzas as well. Very very bad than normal
19 aug 2020 om 20:17 Prima pizza's en snelle bezorging
18 aug 2020 om 9:54 Meestal goede ervaringen bij Il Sogno .Deze keer echter minder: pizza was koud, ingrediënten lagen aan één kant van de doos, en, vooral, de bestelde extra salami picante was nergens te bekennen. Moet beter volgende keer!
10 aug 2020 om 1:02 Wel erg lang wachten. Pizza was heerlijk.
4 aug 2020 om 11:12 goede en smakelijke pizza. Vriendelijke bezorger
18 jul 2020 om 8:53 De ingrediënten waren van de pizza gegleden en er zat geen basilicum op de pizza Margherita en ook geen parmaham terwijl we hiervoor hadden betaald als Extra topping.