IL SOGNO THE ITALIAN CONCEPTSTORE NIEUWMARKT

IL SOGNO THE ITALIAN CONCEPTSTORE NIEUWMARKT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 169 beoordelingen
16 sep 2019 om 9:20 Everything delicious, but I always find artichokes instead of anchovies.
10 sep 2019 om 23:04 pizza was lekker alleen bijna koud en de inhoud was gaan lekken en alle ingredienten waren naar 1 kant van de pizza verplaatst.
6 sep 2019 om 22:03 Mistakenly ordered only 1 pizza and re-ordered 3 minutes later, only to get the 2nd 1 hour later, completely cold, hard cheese and soggy mushrooms, standing vertically in the carrier bag. called the restaurant, where nobody picked up even after 5 minutes
30 aug 2019 om 23:54 Pizza onderaan verbrand. Niet eetbaar.
26 aug 2019 om 10:15 Alle pizza toppings lagen naast de pizza, echt heel schraal en hebben een uur moeten wachten op ons eten.
25 aug 2019 om 18:50 1 van de beste pizza’s in Amsterdam!
23 aug 2019 om 12:57 Besteld, maar door een fout van thuisbezorgd (volgens het restaurant) zelf op moeten halen. Nu kan dat gebeuren, alleen om dan blijven te beweren dat het niet betaald is, terwijl dat wel zo was, en tot 2 keer toe een verbrande pizza mee proberen te geven.
19 aug 2019 om 22:19 Super vervelend dat bij het plaatsen van de bestelling niet aangegeven wordt, hoe lang de bezorgtijd is. We hadden uit nood een pizza besteld. Met kleine kinderen is deze levertijd echt niet te doen...
18 aug 2019 om 19:09 I asked to have the pizza delivery at a specific time, it arrived 30 minutes earlier. Pizza was super thin, one side was burnt and the orher side was completely soaked in the sauce. Ham was so think I could barely chew it. I won't order again here.
17 aug 2019 om 22:09 Smashed pizza upside down
13 aug 2019 om 18:27 The pizza was amazing! The topping came a bit spilled but it was very cheesy so.. understandable. Will definitely order again
12 aug 2019 om 22:45 Helaas was de hele onderkant verbrand. Ik heb hier vaker besteld met goede ervaringen maar dit was niet zo goed.. Heb 70% kunnen weggooien.. Beetje jammer